loader image

Services

Wij denken
mee & bieden
steun!

Bij Gastro Group gaat het om service met een glimlach. Of je nu een nieuwe keuken installeert, onderhoud nodig hebt of er een reparatie nodig is, wij regelen het We snappen hoe vervelend storingen kunnen zijn, dus zorgen we dat we snel bij je zijn.

Onze services

Gegarandeerd de beste keus & De beste service

Gastro Service

Gastro Service is ervoor om je keuken altijd soepel te laten werken. Met deze dienst zorgen wij voor regulier onderhoud, snelle reparaties, en deskundige advies mocht er vervanging nodig zijn., ons serviceteam staat klaar om je te helpen waarbij Je kunt rekenen op snelle reacties en vakkundige oplossingen.

Gastro Lease

Gastro Lease biedt een flexibele oplossing voor het leasen van keukenapparatuur en volledige keukens. Of je nu een combisteamer, een occasion vaatwasser, of een complete keuken wilt leasen, bij ons is dat altijd een optie. We bieden diverse pakketten en zorgen voor de installatie, onderhoud en eventuele reparaties tijdens de leaseperiode.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

VRAAG vrijblijvend EEN OFFERTE AAN!

Start direct

Wij zijn professioneel en Bieden de beste service

Kenmerkend aan de dienstverlening van Gastro Group is dat wij ons werk uitvoeren met veel passie en enthousiasme. Bij elk project garanderen wij professioneel maatwerk en een uitstekende service.

Reviews

Wat onze klanten zeggen over Gastro Group

Weer een top service! Al 3 jaar werken wij met Marcel en zijn team! Top service, eerlijke prijzen en zeker meedenkend! Dank je wel weer voor de service!
Naomi Habets
Rura Roermond
Alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf. Of het nu gaat over het uitkiezen of plaatsen van apparatuur of dat je ze nodig hebt bij een storing. Ze staan meteen maar dan ook meteen voor je klaar. In deze tijd uitzonderlijk!! 10 sterren!
Joyce Knubben
Brasserie Friends Bunde

Waarmee kunnen wij je helpen?

Veelgestelde Vragen

Gastro Group bedient een breed scala aan horecaondernemingen, waaronder restaurants, cafés, hotels, cateringbedrijven, bars, en meer.

Neem doormiddel van het contact formulier of telefonisch / whatsapp contact met ons op en geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van het probleem. Een van onze monteurs komt dan zo snel mogelijk langs om het probleem te verhelpen.

Neem contact met ons op, en wij komen graag bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Al onze offertes zijn vrijblijvend.

Bij Gastro Group wordt elke keuken op maat gemaakt, afhankelijk van de wensen van de koks. Wij denken mee voor de meest efficiënte routing in de mogelijke keuken. Ook maken wij hierbij een aansluit tekening voor de installateur nadat alles definitief is.

Úw partner in de professionele keuken!

© Gastro Group B.V – 2024